четвер, 24 жовтня 2013 10:19

З музею у Сімферополі серед білого дня вкрали 63 колекційні ретро-байки
6

Фото: Фото: Sevas.ru

З міського Музею мотоциклів в Сімферополі невідомі викрали відразу 63 ретро-байка, що представляють експонати нової виставки.

"Це відбувалося 18 і 19 жовтня вдень. Техніку вантажили на автомобілі і вивозили з Музею мотоциклів. Сума збитків ще не підрахована, так як хазяїн живе в Дніпропетровську і ще не приїхав", - розповіли в міліції.

Примітно, що в цей час в музеї перебували охоронці, а весь процес знімали камери спостереження. Триває слідство за фактом крадіжки, але поки міліція не готова озвучити його результати.

За чутками, господар вкраденої колекції - відомий бізнесмен з Дніпропетровська, голова правління великої будівельної компанії Олександр Турин, правда, сам він заперечує цей факт. Мотолюбителі вважають, що викрадення організували кредитори, яким заборгував господар мотоциклів. До речі, деякі з байків коштують до 150 тис. дол.

Зараз ви читаєте новину «З музею у Сімферополі серед білого дня вкрали 63 колекційні ретро-байки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути