четвер, 05 січня 2012 17:18

Янукович наказав главі МВС терміново розслідувати резонансну ДТП на Хмельниччині

Янукович наказав главі МВС терміново розслідувати резонансну ДТП на Хмельниччині

Президент Віктор Янукович доручив голові Міністерства внутрішніх справ Віталію Захарченку до 20 січня доповісти про результати розслідування обставин дорожньо-транспортної пригоди в Хмельницькій області напередодні Нового року.

Про це повідомила прес-служба глави держави.

"Президент України доручив міністру внутрішніх справ України Захарченку всебічно розслідувати ДТП у Хмельницькій області, вжити вичерпних заходів щодо повного, об'єктивного та неупередженого розслідування кримінальної справи, порушеної за фактом ДТП зі смертельним кінцем 31 грудня 2011 року в Чемеровецькому районі Хмельницької області", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в прес-службі підкреслили, що генеральний прокурор Віктор Пшонка повинен забезпечити належний нагляд за дотриманням вимог закону під час розслідування цієї кримінальної справи.

Нагадаємо, 31 грудня 2011 року в Чемеровецькому районі поблизу села Вільхівка Хмельницької області невстановлений водій автомобіля Toyota Land Cruiser, рухаючись по автодорозі "Гусятин - Городок", не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем ВАЗ 2109 під керуванням жителя села Вільхівка.

За даними МВС, в результаті ДТП 27-річний водій ВАЗ і його 54-річна пасажирка отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані. Ще один пасажир ВАЗ 2109, житель міста Гусятин, 1959 року народження, від отриманих травм помер на місці події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Справа Ігоря Індила: Обвинувачений міліціонер не проведе за гратами жодного дня

Водій автомобіля Toyota після скоєння ДТП з місця пригоди зник. В результаті вжитих оперативно-розшукових заходів з'ясувалося, що на згаданий транспортний засіб був виписаний тимчасовий реєстраційний талон, виданий Тернопільської облдержадміністрації. За попередніми даними, автомобіль, який належить одній з комерційних структур, деякий час перебував у користуванні Тернопільської ОДА, але договір оренди був розірваний і машину повернули власникам.

Працівники УМВС України в Хмельницькій області вже встановили особу водія, підозрюваного у скоєнні ДТП. Розслідування обставин ДТП триває.

У ЗМІ повідомлялося, що до ДТП причетний голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян. Він спростував ці чутки.

Зараз ви читаєте новину «Янукович наказав главі МВС терміново розслідувати резонансну ДТП на Хмельниччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути