пʼятниця, 23 серпня 2013 09:51

У Врадіївці може спалахнути новий бунт — міліціонерів знову звинувачують у побиттях

У Врадіївці може спалахнути новий бунт — міліціонерів знову звинувачують у побиттях
Фото: tsn.ua

У Врадіївці сталося два нових міліцейських скандали Мешканці не виключають, що наближається новий бунт, пише Сегодня.

"Мого сина 15 серпня побили двоє міліціонерів. Вони були одягнені в цивільне, похитувалися, один з них показав посвідчення, - розповів батько постраждалого, Леонід Русавський. - Що саме сталося, я точно не знаю. Але є інформація, що один з них накинув на шию синові ремінь і став душити, потім удвох били. Зараз син лежить у лікарні зі струсом мозку, весь чорний. Ми написали заяву в міліцію, спілкувалися з їх начальником. Пізніше я дізнався, що цих двох звільнили".

А врадіївчанин Сергій Левицький, який підробляє таксистом, розповів, що нещодавно його двічі побив колишній міліціонер.

"Я приїхав на виклик. Пасажир відкрив двері і вдарив мене в обличчя. Я поїхав, але через годину він мене зустрів - вдарив в ніс і зламав виличну кістку. Мені поставили титанові пластини".

Спікер миколаївського обласного головного управління міліції Роман Шкуренко заявив, що заяв про неправомірні дії міліції у Врадіївці за останні тижні не було. Джерела в прокуратурі повідомили, що перевіряють цю інформацію і вже знайшлися перші підтвердження.

Нагадаємо, днями виповниться 2 місяці, як у Врадіївці на Миколаївщині вибухнув гучний скандал: за підозрою у побитті та згвалтуванні місцевої жительки Ірини Крашкової затримали двох міліціонерів.

Як розповів брат Ірини, Геннадій, дівчина зараз готується до операції зі встановлення титанових пластин на череп. Можливо, для цього її повезуть до Києва.

Зараз ви читаєте новину «У Врадіївці може спалахнути новий бунт — міліціонерів знову звинувачують у побиттях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

79

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути