пʼятниця, 13 вересня 2013 18:04

У Львові пенсіонер-інвалід підпалив себе за 130 гривень

У Львові пенсіонер-інвалід підпалив себе за 130 гривень
Фото: provolyn.com

У Львові пенсіонер-інвалід підпалив себе перед відділком міліції, бо немає виконання судових рішень. Чоловік відсудив у сусідів-кривдників матеріальну компенсацію, але грошей так і не отримав.

Михайло Стеблевець - інвалід на пенсії. Розповідає - останні три роки сусіди не давали йому спокійно жити. Всіляко обзивали та били. Після останнього знущання в чоловіка діагностували струс мозку. Він через суд домігся матеріальної компенсації за лікування. Утім, ста тринадцяти гривень так і не отримав.

У суді Михайлові нічим не зарадили. Кинувся до міліції - там теж розвели руками, мовляв, стягати кошти згідно з судовими рішеннями - не їхня справа. У відчаї інвалід облив ноги займистою речовиною й підпалив.

Міліціянти підбігли до чоловіка та погасили полум'я, втім без травм не минулося. Тепер Михайло в опіковому центрі. Його стан тяжкий і лікування буде тривалим.

Із сусідами-кривдниками журналістам поспілкуватися не вдалося - вони переїхали до іншої квартири. Решту мешканців неабияк здивував вчинок Михайла. Кажуть, він доброзичлива і спокійна людина.

Міліціянти класифікують цю справу як доведення до самогубства.

 

Зараз ви читаєте новину «У Львові пенсіонер-інвалід підпалив себе за 130 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути