понеділок, 10 березня 2014 21:19

У Львові на території ДП "Львівський військовий лісокомбінат" затримали нелегальний ліс
5

Фото: Євген Борісов

7 березня у Львові на вулиці Луганська, 3, близько 20:30 на території державного підприємства "Львівський військовий лісокомбінат" затримали вантажівку з нелегальним буком та іншим лісом.

"Раніше на підприємстві директором був Одісей Балабанов, - розповідає новопризначений директор Віктор Плісецький. – Я посаду займав перший день. Балабанов здавав на території комбінату багато приміщень орендаторам. Я ще не встиг з усіма ознайомитись".

О 20:30 на територію заїхав Камаз з причепом навантажений колодами бука й дошками.

"Стало цікаво, що то за деревина й чому вона заїжджає на нашу території, - розповідає Плісецький. – Підійшли разом із нашим лісником, подивились на деревину й документи і виявилось, що вони оформлені неналежно – колоди не марковані й не чіповані – виглядають як крадені".

Директор підприємства викликав міліцію. Приїхала слідчо-оперативна група з сихівського райвідділу міліції, які задокументували порушення й пообіцяли провести експертизу, адже у документах значилось, що водій перевозить лише бук, а насправді серед дошок була велика кількість іншої деревини. Також у водія була відсутня первісна документація, котра б давала дозвіл на вирубку певної території лісу. Зараз проводиться досудове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «У Львові на території ДП "Львівський військовий лісокомбінат" затримали нелегальний ліс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути