четвер, 19 грудня 2013 10:31

Власниці елітного віп-бордедю у центрі Києва загрожує до 7 років тюрми

У столиці прикрили бордель, який працював у салоні еротичного масажу. Організатором бізнесу і власником салону виявилась громадянка Білорусі, повідомляє прес-служба ГУ МВС у Києві.

Організаторка найняла двох жінок-адміністраторів, з Києва та Донецька, які слідкували за діяльністю салону, відповідали на телефонні дзвінки клієнтів, контролювали найманих дівчат та здійснювали всі розрахунки з клієнтами закладу.

Власниця салону орендувала приміщення в центральному районі Києва, створила сайт в мережі Інтернет та розмістила рекламу свого закладу в засобах масової інформації.

Кілька десятків дівчат "працювали масажистками" в дві зміни, в реальності надаючи чоловікам сексуальні послуги.

За день салон обслуговував від 30 до 50 клієнтів. Один сеанс такого "масажу" коштував від 650 до 2000 гривень.

Під час санкціонованих обшуків в салоні та за місцем проживання організатора та її адміністраторів, правоохоронці вилучили договори з найманими дівчатами, комп'ютерну техніку, камери відеоспостереження, записи з чорновою бухгалтерією, банківський термінал для розрахунку клієнтів банківськими платіжними картками і грошові кошти в сумі майже 250 тисяч гривень та 1500 доларів США.

Власницю салону, її поплічниць та повій працівники міліції затримали. Наразі організатору незаконного бізнесу повідомлено про підозру у вчиненні нею тяжкого злочину, передбаченого ч.2 ст.303 КК України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання ГУМВС України в місті Києві. Стосовно її спільниць-адміністраторів теж відкрито кримінальні провадження за тими ж статтями.

У разі доведення вини фігуранток справи у суді, їм загрожуватиме позбавлення волі на строк від 4 до 7 років.

 

Зараз ви читаєте новину «Власниці елітного віп-бордедю у центрі Києва загрожує до 7 років тюрми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути