середа, 22 травня 2013 17:13

Вінничанина, який вижив після наїзду потягу, розрізала циркулярка

Вінничанина, який вижив після наїзду потягу, розрізала циркулярка
Фото: www.bagnet.org

34-річний Анатолій Білоконь, мешканець села Бережанки Тростянецького району Вінниччини, загинув,  впавши на циркулярку. Трагедія сталася  21 травня, коли чоловік розпилював на станку дрова. Як це сталося - ніхто не бачив. Мертвого сина знайшла матір.

"Толя був без лівої руки, лишився без неї, бо колись раніше потрапив під потяг, - розповідає завідувач Бережанського фапу Людмила Левицька, її першу покликали сусіди на місце події. - В той день він  пиляв якісь дрова, мама поралася на подвір'ї по господарству. Почула, що якось циркулярка не так працює, прибігла, а Толя лежить на ній. Вимкнула станок і почала кликати на допомогу. Коли я прибігла, це  десь пів третього було, то допомогти вже нічим не могла,  у нього шия до  хребта перерізана".

Сусіди викликали швидку та оперативну групу з Тростянецького райвідділу міліції. Після огляду та  складання протоколу, тіло відправили в м. Ладижин на експертизу.

"Раніше Толя жив в Бару, працював там токарем, був майстром на всі руки,  - каже Людмила Василівна. - Мав дружину, але діток не було. Коли без руки залишився - переїхав у село до мами, жили вдвох. Старші сестра та брат мають сім'ї та живуть окремо, батько помер раніше".

Поховали Анатолія Білоконя сьогодні, 22 травня, на сільському цвинтарі.

Зараз ви читаєте новину «Вінничанина, який вижив після наїзду потягу, розрізала циркулярка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути