вівторок, 24 липня 2012 09:16

Вінничанин вкрав корову і запхав її у "Жигулі"

На Вінниччині чоловік катав по полях вкрадену корову на пасажирських місцях у "копійці"

21 липня вночі в селі Теклівка Шаргородського району у місцевої Тетяни Магдалюк вкрали корову і ягня. Через годину після заяви господині тварин знайшли у 20 км від села. Вони знаходились у "ВАЗі-2101".

Автор: Фото: Прес-служба МВС
  Корову та ягня знайшли у "Жигулях"
Корову та ягня знайшли у "Жигулях"

В цей самий час 34-річний мешканець Жмеринки Анатолій Степанюк писав заяву в міліцію про викрадення авто. Ним виявилась "копійка", в якій знайшли тварин.

За словами начальника сектору зв'язків з громадськістю міліції у Вінницькій області Анни Олійник, чоловік зізнався у скоєні злочину.

"У відповідях на запитання правоохоронців він плутався. Де був у момент викрадення тварин, чітко сказати не міг. Жмеринські міліціонери запідозрили, що саме він й викрав тварин. А написав заяву про зникнення своєї автівки, щоб уникнути відповідальності. Так і вийшло. Виявилось, він викинув сидіння в машині, щоб можна було туди запхати корову. Ще й ягня туди влізло. Як йому вдалося корову затягнути, невідомо", - сказала вона.

Тої ночі чоловік з тваринами поїхав додому. Щоб не привертати увагу, вирішив рухатися польовими дорогами. Але згодом зрозумів, що їде у протилежний від Жмеринки бік. Коли розвертався, машину повело. Вона опинилась у кюветі.

"Самостійно вибратися із кювету він не зміг. Тому кинув авто з тваринами і попутками добрався додому. Там і пішов писати заяву. Виявилося, що раніше чоловік був осуджений за викрадення автомобіля", - додала Анна Олійник.

Зараз Степанюк знаходиться на підписці про невиїзд. Йому загрожує до 6 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «Вінничанин вкрав корову і запхав її у "Жигулі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути