пʼятниця, 05 вересня 2014 17:10

В Запоріжжі у лісі знайшли тонну ампутованих частин тіл та органів
2

4 вересня в лісі поблизу селища Комишуваха Оріхівського району Запорізької області міліціонери виявили яму, заповнену ампутованими частинами тіла. З'ясували, відходи незаконно звозило підприємство, яке було зобов'язане їх утилізувати.

"Співробітники відділу державної служби по боротьбі з економічною злочинністю викрили підприємство, яке спеціалізується на збиранні та утилізації клінічних відходів: ампутованих частинах тіла, ембріонах після абортів, викиднях, також відходах з ветеринарних клінік. Вони надходять їм із лікарень і за укладеними договорами на утилізацію, ці відходи повинні бути утилізовані, їх спалюють в крематорії. Проте директор підприємства з трьома своїми підлеглими просто вивозив біоматеріал до лісосмуг або звалищ. Гроші за утилізацію, які платили їм лікарні з державного бюджету, привласнили собі, це 170 тисяч гривень, - повідомили в Запорізькій обласній міліції".

Міліція вже провела кілька обшуків в лісосмугах, виявила одну яму з тонною відходів. Пошуки продовжують, бо є вірогідність знайти подібні захоронення.

За привласнення, розтрату майна, або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, злочинці можуть отримати до 8 років ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «В Запоріжжі у лісі знайшли тонну ампутованих частин тіл та органів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути