понеділок, 13 січня 2014 19:39

На Вінниччині водій джипу збив 22-річну дівчину, яка нібито була повією

На Вінниччині водій джипу збив 22-річну дівчину, яка нібито була повією
Фото: 112.ua

У селі Дяківці Літинського району, що на Вінниччині, водій джипу на смерть збив 22-річну Діану Гуменюк із села Весела Калинівського району. Аварія сталася вчора, надвечір на виїзді з села. За кермом "Лексуса LX-570" їхав генеральний директор вінницької приватної фірми 50-річний Андрій Юзвенко.

Правоохоронці розповідають, що дівчина вийшла з вантажівки і хотіла перейти дорогу. Не дотрималась правил дорожнього руху і вирішила обійти поза кабіною фури.

"Зі слів водія дівчина вибігла на дорогу раптово з-за кабіни вантажівки, яка стояла обабіч дороги. Правильно їй треба було обходити поза вантажівкою. Але вину водія чи пішохода буде доведено пізніше, коли проведемо слідство", — сказав інспектор служби профілактики обласного ДАІ 42-річний Олег Павленко.

Водій авто зауважив правоохоронцям, які були на місці ДТП, що дівчина намагалася перебігти дорогу і на мить зупинилась, коли побачила наближену машину. Але потім все ж вирішила перебігти дорогу. Він почав гальмувати, але все ж збив дівчину. Її відкинуло аж на узбіччя смуги зустрічного руху. Від травм вона загинула відразу.

Жителі села Дяківці говорять, що часто бачили дівчину на трасі. Сідала у машини. У її рідному селі, в сільраді підтверджують, що дівчина працювала повією. Але відмовляються про це говорити.

"На цю дівчину не раз з міліції адміністративні протоколи приходили на сільську раду за розпутний образ життя. Штрафи накладали на батьків, але що вони бідні зроблять", - каже місцева Валентина Дзвонко.

Батько Діани Гуменюк помер чотири роки тому, мати вживає спиртне.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині водій джипу збив 22-річну дівчину, яка нібито була повією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути