пʼятниця, 10 жовтня 2014 15:35

На Вінниччині у жахливій ДТП загинули працівниці птахофабрики
4

Фото: надані прес-службою МВС у Вінницькій області, Лада.fm

Сьогодні, близько восьмої години, в місті Ладижин розбився 30-річний водій "Део-Нубіра" та двоє його пасажирок. Зіткнувся із зустрічним "Опелем-віваро". Смертельна аварія сталася на виїзді з Ладижина.

"Водій "Део" пішов на обгін. Виїхав на зустрічну смугу руху. Крім того, цей маневр він зробив ще й на підйомі. В цей момент їхав з горбка водій "Опеля". Уникнути аварій не вдалося, - каже керівник прес-служби обласного управління ДАІ Володимир Мотичко. Куди вони поспішали, не відомо. Сам водій з Теплицького району. - Одна 45-річна пасажирка — кримчанка. Працює на Ладижинській птахофабриці. Ще одна пасажирка — її колега. Мешкає у Тростянецькому районі".

Від потужного удару "Део-Нубіра" перетворилося на купу металобрухту. Аби витягнути тіло загиблих, рятувальники ДСНС розрізали авто болгаркою. Водій "Опеля" отримав легкі травми. Його госпіталізували, але згодом відпустили з лікарні.

Зараз слідчі відділу міліції з'ясовують обставини аварії.

"Взагалі, коли сходить сонце, водій має бути максимально уважний. Я дивлюсь по собі, коли їду на роботу. Якраз у цей час потік сонця настільки потужний і яскравий, що засліплює повністю і не видно зустрічного авто. Не дай Боже в цей момент відволіктися на телефон чи розмову з пасажиром. Все вирішує доля секунди", — зауважив Мотичко.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині у жахливій ДТП загинули працівниці птахофабрики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути