понеділок, 23 вересня 2013 17:01

На Вінниччині потяг збив 48-річного чоловіка, коли він ніс відра з водою

На Вінниччині потяг збив 48-річного чоловіка, коли він ніс відра з водою
Фото: progolovne.ck.ua

21 вересня у селі Немія Могилів-Подільського району Вінницької області маневровий потяг збив 48-річного чоловіка. Той потрапив у лікарню з важкими травмами.

Як повідомили у лінійному відділі міліції на станції Жмеринка, чоловік ніс воду до будинку доньки.

"Між криницею і будинком близько кілометра. Чоловік ходив по воду вже не перший раз. Знав про небезпеку. Але того дня був сильний дощ і він обходив велику калюжу під самою колією. Видно, звернув у бік колії тоді, коли машиніст не бачив. Або думав, що встигне обійти калюжу, поки потяг підійде. Це ще не ясно, бо постраждалому лікар забороняє розмовляти", - розповіли у відділі міліції.

Потяг зачепив чоловіка з лівого боку. Той отримав відкриту черепно-мозкову травму, перелом основи черепа, закриті переломи ребер та рвану рану лівої сторони грудини. На місці пригоди відразу втратив свідомість. Результатів експертизи, чи був п'яний, ще немає.

"Як тільки швидка його забрала, пішли до доньки. Виявилось, що чоловік є громадянином Росії. Але мешкає у доньки вже 2 роки. Йому достатнього один раз на 3 місяці перетинати кордон. А це близько. Немія — практично пригород Могилів-Подільського, де є прикордонний пункт з Молдовою. Всі подробиці встановимо, коли постраждалому стане краще, і він зможе розмовляти", - зазначили у міліції.

18 вересня на станції Могилів-Подільський потяг збив 54-річного чоловіка. Він вирішив скоротити відстань та попрямував через колії. На повороті його затягнуло під вагон потяга, що їхав на Молдову. Отримав важкі травми, йому обрізало ліву гомілку.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині потяг збив 48-річного чоловіка, коли він ніс відра з водою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути