вівторок, 07 травня 2013 18:14

На Вінниччині однорічного хлопчика переїхав потяг

На Вінниччині однорічного хлопчика переїхав потяг
Фото: vikna.stb.ua

У селищі Рудниця Піщанського району Вінниччини маленький хлопчик вийшов на залізничне полотно. Потрапив під колеса потяга, але був ще живий. Помер дорогою у лікарню.

Трагедія сталася 2 травня. Сім'я Паламарчуків власною машиною під'їхала до двоповерхового багатоквартирного будинку, де знаходилась їх квартира. Мати зі старшим 4-річним сином пішла у бік залізничної станції. Там розташовані кілька магазинів. Хотіла купити продуктів, щоб всією сім'єю відпочити на природі.

За словами секретаря Рудницької селищної ради Наталії Кушнір, мати ніколи не залишала молодшого сина Женю одного.

"Йому ж тільки рік і 9 місяців було. То якщо веде старшого у садочок, Женю теж бере. Кругом з коляскою ходила. І в магазин, і по справах. Дуже гарна сім'я. Вони досі в шоці від того, що сталось. Не можуть відійти. Якби не підтримка рідних, не знаю, що з ними було. Це ж майже на очах у матері і батька сталося", - сказала вона.

Женя залишився сидіти у машині. А батько відійшов у глиб двору. Хлопчик якось відчинив дверцята і пішов у бік залізничного полотна.

"До того Женя ніколи самостійно двері не відкривав. У них "Жигулі" 6-ї моделі, то так просто і не відкриєш їх. Як тоді справився з замком, ніхто не знає. Батько нічого не почув, бо вже вантажний потяг підходив до станції. Гул стояв. Схаменувся, коли почув сигнали тепловоза. Підбіг до машини — дитини немає. Він кинувся на колії, але вже пізно було. Там же метрів 20 від будинку, не більше", - зазначила Наталія Іванівна.

Машиніст щойно побачив дитину, одразу включив попереджувальні сигнали та почав екстрене гальмування. Але мала дитина не розуміла, що до чого.

"Напевно, Женя захотів до мами. Але не побачив, куди вона пішла. Вирішив, що треба через колії прямувати. Так і перелазив через колії, не звертав увагу на сирену тепловоза. Кажуть, він попав прямо під колеса. Дуже головку йому розтрощило, але був ще живий. Машиніст, коли побачив всю ту картину, знепритомнів. Молодий ще. Видно, у самого малі діти. Батько Жені попросив свого сусіда негайно відвезти їх до лікарні. Сам за кермо сісти не міг. В нього руки і ноги трусились. Поїхали у Крижопільську райлікарню, бо там краще обладнання і був шанс врятувати хлопчика. Але дорогою він помер. Бідні батьки. Таке пережити", - розповіла Кушнір.

По даному факту траспортною міліцією ведеться перевірка.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині однорічного хлопчика переїхав потяг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути