Ексклюзиви
вівторок, 05 травня 2015 18:00

У Вінниці водій іномарки розтрощив рекламний сіті-лайт, а тоді втік від швидкої
5

Фото: Тетяна Сарахан

У Вінниці водій сірого "Фольксваген-таурегу" збив рекламний щит на узбіччі дороги.

Удар був такої сили, що сіті-лайт, який рекламував Дні Америки у Вінниці, вирвало з бетонною плитою. Завдяки подушкам безпеки водій та пасажир отримали легкі травми.

Аварія сталася близько 14.20. год біля центрального міського парку ім. Горького, напроти універмагу. Водій їхав з площі Гагаріна в напрямку Хмельницького шосе. Свідки розповідають, машина їхала на великій швидкості. Але працівники ДАІ зауважують, що збитий сіті-лайт — це не ознака того, що авто їхало на високій швидкості.

"Не робіть мені нерви. Ми не їхали навіть сто кілометрів на годину. Так, просто дівчина різко вибігла на дорогу і нам нічого не залишалося, як моментально загальмувати. Ще й сонце засліпило" - відказує пасажир "Фольксвагену". Прикладає пляшку "мінералки" до травмованого лоба і йде геть.

Свідки розповіли, водія іномарки забрала карета "швидкої допомоги". Втім, за словами лікарів, уже на порозі лікарні водій втік і нічого не пояснив.

Машина з київськими номерними знаками. За словами правоохоронців, авто можна відремонтувати. Найбільше пошкодило бампер.

Поки на місці ДТП працюють криміналісти. Вони з'ясовують причини аварії, з якою швидкістю їхав водій і чи був він у нетверезому стані. Лише завтра правоохоронці зможуть розповісти версії, за яких причин сталася аварія.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці водій іномарки розтрощив рекламний сіті-лайт, а тоді втік від швидкої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути