вівторок, 21 січня 2014 17:00

У Вінниці "Таврія" з бутильованою водою врізалась у тролейбус, є жертви

20 січня близько 15.00 у Вінниці на вул. Тарногродського автомобіль "Таврія" врізався у тролейбус. Від отриманих травм водій "Таврії" загинув на місці.

За словами начальника сектору профілактичної роботи ДАІ у Вінницькій області Володимира Мотичка, аварія сталася майже на рівній ділянці дороги.

"Водій автомобіля рухався у бік вул. Липовецької. Тролейбус — у зустрічному напрямку. Там є невеличке заокруглення дороги. От на ньому водій "Таврії" і не впорався з керуванням. Він виїхав на зустрічну смугу, машину повело, розвернуло. Правим боком "Таврія" врізалась в тролейбус. Весь передній правий край автівки зігнуло. На жаль, водій загинув на місці, хоч і сидів з іншого боку. Його травми виявились несумісними з життям. Молодий зовсім ще хлопець, і 20-ти років йому не було", - зауважив Володимир Володимирович.

Водій віз пусту тару в кузові пікапа "Таврія". Працював на підприємстві "Небесна криниця", що постачає бутильовану воду.

"Машина легка, і метал у ньому не міцний. Розбилась вщент, а у тролейбуса — невелика вм'ятина. Водій тролейбуса, коли побачив, що "Таврія" виїхала на зустрічну смугу, намагався взяти якомога більше праворуч, але зіткнення уникнути не вдалось. Пасажири тролейбуса не постраждали, їх було небагато, чоловік 10-12", - додав Мотичко.

Слідство ще триває, причини ДТП з'ясовують. Але працівники ДАІ зазначили, що гума задніх коліс "Таврії" була "лисою".

"Це зараз просто біда. Скільки ми повідомляємо і просимо, що на таку погоду виїжджати з літньою або зношеною гумою категорично не можна. Дуже багато аварій стається через те, що люди думають: "Це зі мною не трапиться". І поводять себе необережно на дорогах. І пішоходи теж. Десь трохи був неуважним, і все, може статися непоправне", - наголосив Володимир Мотичко.

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці "Таврія" з бутильованою водою врізалась у тролейбус, є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути