Ексклюзиви
понеділок, 11 червня 2012 12:50

В Ужгороді з другої спроби спалили автомобіль члена міськвиконкому

В Ужгороді з другої спроби спалили автомобіль члена міськвиконкому
Камери відеоспостереження зафіксували, як 2 людини підпалили автівку. Фото: odessa.comments.ua

Вчора близько 3.30 ранку в Ужгороді по вулиці Загорській дотла згорів автомобіль Toyota Highlander 2011 року випуску. Він належить члену виконавчого комітету Ужгородської міськради, голові правління Закарпатського РВ Українського союзу промисловців і підприємців Маргариті Мощак.

"З дружиною прокинулися від того, що почули звук розбитого скла. Та поки зорієнтувалися, автомобіль вже палав. Встигли вискочити з будинку і відігнати у безпечне місце два інші авто, які стояли поруч. Однак, вогонь устиг трішки пошкодити й іншу "Тойоту". Також пошкоджено навіс, під яким були припарковані авто, - розповів чоловік Маргарити Мощак, головний архітектор Ужгорода Олександр Шеба.

За його словами, у подружжя немає "боргів чи бізнесових ворогів", але є люди, яких вони підозрюють.

"Їхні прізвища називати не будемо – все має встановити слідство", - зауважив Шеба.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківському судді спалили Lexus

Речник управління Держтехногенбезпеки в Закарпатській області Федір Філіп розповів, що в даному випадку мова йде про стовідсотковий підпал. Оскільки камери відеоспостереження зафіксували двох чоловіків, які перестрибнули через огорожу, розбили вікно автомобіля, хлюпнули туди рідиною і підпалили.

За добу до підпалу невідомі зробили першу спробу підпалити автомобіль Маргарити Мощак. Камери відеоспостереження зафіксували чоловіка, який перестрибнув через огорожу, поклав дві пляшки на дах автомобіля і вже готувався підпалити його. Та тоді господарі встигли вибігти на подвір'я і завадити підпалу.

А 22 травня невідомий досі чоловік вилив відро бензину на дах тераси ресторану "Ужгородський замок", що належить Маргариті Мощак, і підпалив його. Однак, тоді вигоріло тільки 4 метри покрівлі. На місці знайшли запальничку з відбитками пальців. Однак, злочинця поки не знайшли.

Зараз ви читаєте новину «В Ужгороді з другої спроби спалили автомобіль члена міськвиконкому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути