середа, 29 травня 2013 11:46

У Тернополі п'яний водій "КамАЗа" випадково розчавив свого знайомого

У Тернополі п'яний водій "КамАЗа" випадково розчавив свого знайомого
Фото: www.autosite.com.ua

36-річного підприємця – водія КамАЗа, який розчавив вантажівкою свого знайомого, - засудили на чотири роки.

Справу розслідували від липня минулого року. Тоді водія КамАЗа з Тернопільського району знайомий попросив відбуксирувати його вантажівку, яка зламалося і стояла обабіч місцевої дороги. Чоловік поїхав виручати знайомого будучи п?яним. Попри те, що була ніч – не увімкнув фар.

„Водій поламаної вантажівки вийшов з кабіни, щоб зустріти КамАЗ, який мав його буксирувати. Але підприємець за кермом був настільки п'яним, що не загальмував, а наїхав на чоловіка, переїхав по тілу і хоч міг зупинитися і надати допомогу – втік з місця події", ? розповідає прес-секретар апеляційного суду Тернопільської області Людмила Залецька.

Після наїзду КамАЗа водій поламаної вантажівки мав зламані руки та ноги та розчавлені внутрішні органи. Лікарям не вдалося його врятувати. Підприємець, який здійснив наїзд за деякий час сам визнав провину. Доки тривав суд – був на підписці про невиїзд. Фінальним рішенням суду його звільнили від відбування ув'язнення, замінивши його двома роками випробувального терміну, враховуючи те, що має двоє дітей на утриманні. Суму відшкодування, яку вбивця має виплатити родині потерпілого, суд ще не встановив.

Зараз ви читаєте новину «У Тернополі п'яний водій "КамАЗа" випадково розчавив свого знайомого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути