понеділок, 20 жовтня 2014 18:34

У столичному банку застрелили охоронця - прокуратура

У столичному банку застрелили охоронця - прокуратура
tsn.ua

Прокуратурою міста Києва розпочато кримінальне провадження за фактом умисного вбивства міліціонера, що сталося напередодні в одній з фінустанов Голосіївського району.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури міста Києва.

Вчора, до чергової частини Голосіївського райуправління міліції надійшло повідомлення, що в одному з банків виявлено труп чоловіка. Прибувши на місце злочину, правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 38-річний прапорщик міліції, який працював у службі охорони вказаного банку.

У ході першочергових слідчих дій встановлено, що перебуваючи на своєму робочому місці прапорщик разом із напарником розпивав спиртні напої. Перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння товариш загиблого так і не зміг пояснити правоохоронцям, як сталася трагедія та звідки в нього вогнепальне поранення руки. Наразі його затримано.

Під час обшуку кімнати охорони правоохоронцями вилучено 2 пістолета Макарова, патрони до них та 3 пусті пляшки з-під горілки.

Прокуратурою міста Києва внесено до ЄРДР відомості про правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).

Досудове розслідування триває.

Зараз ви читаєте новину «У столичному банку застрелили охоронця - прокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути