понеділок, 06 жовтня 2014 12:00

У столиці автобус врізався у автівку з даішниками: 8 травмованих
2

У неділю, 5 жовтня, близько першої години ночі на Харківській площі трапилась дорожня пригода за участю міліцейського транспорту, повідомляє прес-служба МВС у Києві.

Попередньо з'ясовано, що в напрямку Харківської площі з боку вулиці Світлої рухався службовий автомобіль "Toyota prius". Його водій зупинився на забороняючий (червоний) сигнал світлофора у середній смузі. Поряд у крайній правій смузі зупинився вантажний автомобіль "Renault". Дочекавшись зеленого сигналу, вантажний та службовий автомобілі розпочали рух у напрямку Харківського шосе. У цей час на забороняючий сигнал світлофора виїхав пасажирський автобус "Mersedes sprinter", який скоїв зіткнення зі службовим автомобілем "Toyota prius". Після зіткнення, "Mersedes sprinter" перекинувся на лівий бік. Факт порушення правил дорожнього руху, водієм "Mersedes sprinter" зафіксовано кількома відеокамерами.

В результаті ДТП шість пасажирів автобуса отримали тілесні ушкодження і були доставлені до Київської міської клінічної лікарні швидкої допомоги з різними травмами. Діагнози потерпілих встановлюються.

Крім того, були травмовані і співробітники ДАІ, що знаходились у службовому автомобілі. За попереднім діагнозом у обох закриті черепно-мозкові травми та струс головного мозку.

Зараз ви читаєте новину «У столиці автобус врізався у автівку з даішниками: 8 травмованих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути