субота, 23 березня 2013 17:55

У Рівному двох жінок та кота знайшли зарізаними у зачиненій зсередини квартирі

Рівненські міліціонери розслідують загадкову смерть двох жінок, чиї тіла знайшли у будинку по вулиці Волинської Дивізії. 53-річна матір та її 29-річна донька уже кілька днів не з'являлися на людях і взагалі не виходили з квартири. Сусіди пробували дзвонити до них у двері, однак ніхто не відчиняв. Мешканці занепокоїлись і викликали міліцію.

"Мешканці будинку самі зателефонували до міськвідділу і повідомили, що давно уже не бачили своїх сусідок. До того ж, люди помітили, що від їхньої квартири поширюється доволі неприємний запах - наче там щось гниє і розкладається, - розповідають у прес-центрі обласного управління міліції. – Правоохоронці приїхали, однак двері до оселі були зачинені. Довелося викликати рятувальників, щоб зайти всередину".

Побачене шокувало навіть міліціонерів – у невеликій квартирі вони знайшли понівечені тіла матері і доньки. Обидві жінки мали ножові поранення. А неподалік від них знайшли ще й зарізаного кота. По підлозі були розкидані шприци і медикаменти. Здивувало ще й те, що вхідні двері у квартиру були зачинені зсередини.

"Сусіди називають сім'ю дивною і скандальною – вони були замкнуті, не любили спілкуватися з іншими мешканцями", - додає начальник обласної міліції Василь Лазутко. – "Причини смерті жінок стануть відомі після розтину. Поки що відкрито кримінальне провадження за статтею 115 -  умисне убивство".

Слідчі розглядають кілька версій загибелі жінок. Одна з них – проведення якогось ритуалу. Адже при огляді приміщення у шафі виявили чимало окультної літератури, а на стелі та на стінах – чудернацькі малюнки та наклеєний папір з дивними надписами.

 

Зараз ви читаєте новину «У Рівному двох жінок та кота знайшли зарізаними у зачиненій зсередини квартирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути