понеділок, 11 березня 2013 15:45

На Рівненщині зять зарізав тещу та її батьків

На Рівненщині зять зарізав тещу та її батьків
Фото: www.uznayvse.ru

У неділю, 10 березня на обійсті житлового будинку по вулиці Жовтневій у селі Рокитне Рівненської області місцеві мешканці знайшли мертвим 79-річного господаря. Його 74-річна дружина та 45-річна донька лежали зарізані в середині будинку.

"Міліція виїхала на місце пригоди після телефонного дзвінка зі "швидкої". Медики повідомили, що в селі Рокитне констатували смерть літнього чоловіка. Він лежав посеред подвір'я. У нього була травмована голова. Слідчо-оперативна група, яка прибула в село, виявила в будинку, ще два трупи з численними ножовими пораненням шиї, облич та грудей", - розповідають в секторі зв'язків з громадськістю обласної міліції.

Правоохоронці кажуть, що трагедія вірогідно сталася напередодні ввечері. Називають орієнтовний час злочину 19.30. Тіла вбитих людей пролежали до ранку, а ж поки хтось із місцевих мешканців не викликав "швидку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мешканець Рівненщини зарізав 66-річного коханця дружини

"Загинула ціла родина: 45-річна жінка, її 79-річний батько та 74-річна матір. У ході проведених заходів слідство підозрює у вбивстві 23-річного співмешканця доньки загиблої 45-річної жінки", - додають у міліції.

Правоохоронці з'ясовують мотиви вбивства. Відомо, що після того як позбавив життя тещу та її батьків чоловік викрав з їх дому 12 тис. гривень і втік.

У селі розповідають, що він родом із Закарпатської області. У Рокитне переїхав торік. Разом із донькою загиблої тещі в них двоє малолітніх дітей. Чоловікові загрожує позбавлення волі від 10 до 15 років, або довічне ув'язнення.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині зять зарізав тещу та її батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути