пʼятниця, 15 січня 2016 14:20

На Рівненщині чоловік пограбував церкву та медичний пункт

На Рівненщині чоловік пограбував церкву та медичний пункт
Фото надане прес-службою Рівненського управління поліції

У селі Бронне Березнівського району Рівненщини 26-річний чоловік за ніч пограбував Свято-Покровський храм та медичний пункт. Його затримали за кілька годин.

"Чоловік вночі заліз по помешкання церкви. Натиснув сильно на двері, замок й відчинився. Звідти поцупив Євангеліє, дароносицю та портфель настоятеля. Більше нічого цінного для себе не виявив. Тому вирішив заодно пограбувати й сільський медичний пункт, що знаходиться поряд. Розбив скляне вікно та виніс звідти медичні препарати. Загальна вартість яких складає 300 гривень, - розповіла Світлана Бойчура з Березнівського районного управління поліції. - Про пограбування церкви поліцію вранці повідомив сільський голова. За годину до правоохоронців звернулися і завідуюча медпункту".

Чоловік має судимість за крадіжки.

"З в'язниці вийшов достроково. На роботу не влаштувався. За кілька місяців знову попався на крадіжці. Обікрав два будинки в сусідньому селі. Матеріали справи саме передали до суду, - сказала Бойчура. - зараз вирішується питання, щоб на час досудового розслідування чоловіка тримали під вартою".

Триває слідство.

Зараз ви читаєте новину «На Рівненщині чоловік пограбував церкву та медичний пункт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути