понеділок, 22 липня 2013 15:12

У Полтаві судитимуть банду, яка хотіла живцем спалити пенсіонерів

У Полтаві судитимуть банду, яка хотіла живцем спалити пенсіонерів
Фото: ekonbez.ru

22 липня Полтавська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний акт по трьох чоловіках, які півроку тому у селі Новий Тагамлик на Полтавщині пограбували та підпалили 75-річного Василя Пустовіта та його дружину 48-річну Людмилу Іванівну.

"Розслідування по справі проведено, докази вини чоловіків зібрані. Яке покарання буде злочинцям — визначить суд. Поки ще невідома точна дата його проведення", - пояснили у прокуратурі.

В обласній міліції розповідають, злочин стався у середині лютого. Три хлопці - 20, 21 та 24 років залізли у хату подружжя близько 21.00.

"Зразу почали бити господарів. Потім зв'язали їм руки і ноги електричним дротом і кинули на диван. Випитували, де лежать гроші. Знайшли тільки 600 гривень та кілька пластикових карток на яких було близько 3 тисяч гривень", - сказали у міліції.

Господарів з головою накрили ковдрою, підпалили диван та ззовні закрили двері у будинок.

"Видно так хотіли замести сліди злочину. Буквально за кілька хвилин горіла вже уся кімната. Жінка змогла звільнити руки і розв'язати чоловіка. Удвох відкрили двері і побігли до сусідів. Ті викликали пожежників з правоохоронцями", - пояснили в обласній міліції.

Злочинців шукали чотири місяці.

"Працівники обходили усі двори, розпитували населення. Та вийти на злочинців вдалося тільки у червні. Усі — жителі сусіднього селища Машівка. Жоден з чоловіків ніде не працює", - додали у міліції.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві судитимуть банду, яка хотіла живцем спалити пенсіонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути