понеділок, 25 серпня 2014 09:58

У Петербурзі через підтримку України побили журналіста "Еха-Москви"

У Петербурзі через підтримку України побили журналіста "Еха-Москви"
"Герой", який побив журналіста. Фото: facebook.com/arseniy.vesnin

Кореспондент радіостанції " Ехо Москви " Арсеній Веснін повідомив про напад на нього. Інцидент трапився вчора на Невському проспекті під час акції у підтримку України.

"На акції в підтримку України, де я працював як кореспондент Ехо Москви у Петербурзі, на пікетувальників та активістів нападали представники проросійських націоналістичних угруповань", - написав він у Facebook.

Також журналіст має фото людини, яка, за його словами, била його. У результаті, пише Веснін, він отримав струс мозку та закриту черепно-мозкову травму.

"Я хочу, щоб наша прогнила система хоч якось почесалась. Не можна залишати без уваги ці шалені витівки. На Невському було божевілля, і такого безумства буде тільки більше. Люди вже реально готові бити один одному морди і будуть це робити", - підкреслив журналіст.

Нагадаємо, вчора активісти петербурзького відділення партії РПР-Парнас вивісили прапор України на мосту через Московський проспект. Зазначається, що акція була приурочена до Дня незалежності України. У неділю ввечері двоє активістів розгорнули велике жовто-синє полотнище і запалили фаєри.

 

Зараз ви читаєте новину «У Петербурзі через підтримку України побили журналіста "Еха-Москви"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути