понеділок, 22 вересня 2014 13:48

У жовтні Крим залишиться без українського мобільного зв'язку

У жовтні Крим залишиться без українського мобільного зв'язку
ridna.ua

Компанія "К-Телеком" Win Mobile припинить обслуговувати клієнтів мобільного оператора МТС-Україна з 1 жовтня. Таким чином, Крим залишиться без українського мобільного зв'язку.

За даними видання "Капитал", відповідні попереджувальні СМС уже отримали абоненти МТС-Україна, які проживають в Криму та зараз використовують мережу К-Телеком. Станом на початок вересня в МТС залишалось близько мільйона абонентів на території півострову – але це майже вдвічі менше після того, як почалися перші вимкнення та перебої в роботі оператора влітку.

"Київстар" не працює на території Криму з 11 серпня, "Life" припинив роботу нещодавно, а з 1 жовтня на окупованому півострові взагалі не працюватимуть українські мережі. Єдиною можливістю для абонентів залишитись на своїх номерах буде робота в роумінгу. Тарифікація К-Телекому при дзвінках з Криму в Україну – близько 3 гривень за хвилину.

Окрім того, за даними видання, численні перебої з'явились і в роботі інтернет-провайдерів: як "Укртелекому", так і місцевих компаній.

Зараз ви читаєте новину «У жовтні Крим залишиться без українського мобільного зв'язку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути