понеділок, 02 червня 2014 18:05

На Одещині чоловік забетонував свою дружину на очах у дітей
4

Фото: Фото: прес-служба МВД в Одеській області

У селі Великодолинське Овідіопольського району Одеської області затримали 33-річного місцевого за вбивство власної 29-річної дружини. На минулому тижні невідомі подзвонили у міліцію і сказали, що зниклої жінки немає серед живих. Правоохоронці почали перевірку з її будинку.

"Жінка зникла дев'ять місяців тому. Тоді її чоловік розповів дільничному, що вона пішла з дому після сварки. Пошуки тривали усі ці місяці, але на слід не вийшли. Лише після анонімного дзвінка і з дозволу господаря почали оглядати подвір'я, навіть досвідчені слідчі були приголомшені. Труп жінки виявили у гаражі, забетонованим у підлогу" - каже Ірина Бурковецька з прес-служби обласного управління міліції.

Чоловік зізнався у вбивстві. Каже, перед цим він її задушив. Кається і каже, що не хотів вбивати.

"Того дня був початок навчального року. Двоє старших дітей пішли до школи. Зранку спішив додому з нічної зміни. Хотів зробити невеличке свято. Та коли зайшов до будинку, то побачив нетверезу дружину в неприбраній квартирі. Поки я заробляю гроші, то вона горілку п'є і при цьому сидить в декреті. Почали сваритися. Я вийшов у котельню аби трохи заспокоїтись. Але дружина була настирливою та пішла за мною. За нею прибігли й діти і тоді все почалося" — згадує чоловік.

Зараз вирішують питання з трьома дітьми, які залишились без матері. Їм хочуть надати статус сиріт.

"Найстрашніше те, що усю трагедію вони бачили на власні очі. За сваркою спостерігали 2-річний малюк та старша донька, яка встигла повернутися зі школи. Тепер у них не буде й батька. Його покарають за вбивство дружини. Поки тривають слідчі дії, його тримають в слідчому ізоляторі" — додає Бурковецька.

Зараз ви читаєте новину «На Одещині чоловік забетонував свою дружину на очах у дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути