субота, 13 квітня 2013 18:21

У Нікополі обстріляли редакцію інтернет-видання: ніхто не постраждав
7

Фото: Фото: nikopol.dp.ua

У п'ятницю був обстріляний офіс редакції інтернет-газети "Город Никополь".

Як повідомляється на сайті видання, близько першої години дня по вікнах будівлі було зроблено два постріли, скоріше за все, з рушниці зарядженої свинцевим дробом.

У результаті посипалося скло і пошкоджено меблі, крім того, кулі прошили скло дверей, що вели до сусідньої кімнати. При цьому напередодні була вкрадена камера відеоспостереження, що знаходилася на вікні, по якому стріляли.

У момент події в будівлі перебували співробітники газети, ніхто з них не постраждав.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі прокуратури Дніпропетровської області в суботу, відомості за фактом обстрілу редакції видання "Город Никополь" внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито досудове провадження за ч.4 ст.296 КК України.

Постановою прокурора області Наталії Марчук здійснення досудового розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за повідомленням редактора інтернет-газети "Город Никополь", доручено слідчому управлінню ГУ МВС України в області.

"Основні версії, які розглядаються слідством - вчинення злочину на ґрунті професійної діяльності, з хуліганських спонукань, а також на ґрунті неприязних відносин, не пов'язаних з професійною діяльністю", - заявили в прес-службі прокуратури.

Як повідомлялося, в грудні минулого року у двір будинку кореспондента цієї газети Руслана Соловйова кинули гранату. Осколками було розбите скло, пошкоджено стіни, розламаний бордюр плиткового покриття. Під час вибуху журналіст з дружиною і двома дітьми перебували вдома, вони не постраждали.

Зараз ви читаєте новину «У Нікополі обстріляли редакцію інтернет-видання: ніхто не постраждав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути