пʼятниця, 20 червня 2014 13:01

У Миколаєві СБУ схопила бойовиків зі зброєю та психотропними пігулками
3

Фото: sbu.gov.ua

У Миколаєві співробітники Служби безпеки України (СБУ) спільно з міліцією затримали групу осіб, які планували здійснити низку розбійних злочинів на території Миколаївської та Херсонської області.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ.

"До складу злочинного угрупування входило п'ять осіб з числа жителів Миколаєва і Херсона, їхнім лідером був - 55-річний громадянин РФ", - зазначили в повідомленні.

Як повідомляється, зловмисники планували здійснити збройний напад на місцевих бізнесменів, з метою викрадення великої суми грошей.

"У затриманих вилучено вогнепальну зброю, магазин з бойовими патронами калібру 45 мм, комплекти військового спецодягу і балаклави, а також 300 пігулок з психотропною речовиною. Крім цього, у іноземця виявлено при собі військовий квиток, де зазначено, що він проходив військову службу в спецпідрозділі Збройних сил РФ і брав участь в бойових діях на території Росії", - повідомляє СБУ.

Міліція за матеріалами СБУ порушила кримінальну справу за ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві СБУ схопила бойовиків зі зброєю та психотропними пігулками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути