понеділок, 23 грудня 2013 11:13

У Миколаєві від вибуху петарди чоловікові відірвало руки

У Миколаєві від вибуху петарди чоловікові відірвало руки
Фото: ictv.ua

До Центрального райвідділу міліції надійшло повідомлення від мешканців будинку по вул. Колодязна про те, що в однієї з квартир стався вибух, повідомляє СЗГ УМВС України в Миколаївській області.

Коли правоохоронці прибули на місце події, то власника помешкання вже доставили до лікарні. Медики констатували у 33-річного чоловіка травматичну ампутацію обох кінцівок рук.

За результатами санкціонованого судом обшуку, працівниками міліції встановлено, що вибух стався внаслідок необережного поводження із хімічними речовинами при виготовленні в домашніх умовах петард.

Слідчим відділенням Центрального РВ ММУ УМВС України в Миколаївській області розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст.121 КК України ("Умисне тяжке тілесне ушкодження"), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років. Міліція з'ясовує, як стався вибух та де власник помешкання дістав вибухові речовини.

 

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві від вибуху петарди чоловікові відірвало руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути