понеділок, 11 січня 2016 19:07

У Миколаєві чоловік задушив наречену хусткою

У Миколаєві чоловік задушив наречену хусткою
podrobnosti.mk.ua

Працівники Корабельного району Миколаєва затримали підозрюваного у вбивстві 26-річної жінки. Ним виявився 37-річний наречений загиблої.

"Торік навесні чоловік вийшов з в'язниці. Відбував покарання за вбивство. Відразу ж після звільнення познайомився з молодшою на десять років жінкою. Почали зустрічатися. У січні в них мало бути весілля,- розповіли у прес-службі Миколаївського управління поліції. - Мешкали разом в орендованій квартирі. Напередодні весілля чоловік прийшов вранці до своєї сестри. Віддав їй свій мобільний телефон та ключі від орендованої квартири. Сказав, що весілля відміняється. Нічого не пояснивши пішов геть".

"За кілька годин сестра пішла до орендованої квартири. На підлозі однієї з кімнат лежала мертва братова наречена, - повідомили у поліції. - Правоохоронці встановили, що померла вона від удушення. Задушили її хусткою, яку загибла випадково принесла з церкви й збиралася повернути назад. Чоловіка затримали на залізничному вокзалі міста. Слідчим пояснив, що задушив кохану у розпал сварки. Підозрював, що жінка йому зраджує. На ґрунті цього й почали з'ясовувати відносини".

Триває слідство. Чоловіка можуть засудити до 15 років позбавлення волі, або довічного ув'язнення з конфіскацією майна.

Зараз ви читаєте новину «У Миколаєві чоловік задушив наречену хусткою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути