середа, 29 січня 2014 12:03

У Мінагрополітики почалася стрілянина, літають гранати

У Мінагрополітики почалася стрілянина, літають гранати
Фото: unian.ua

У приміщенні Міністерства аграрної політики почалася перестрілка. Про це з місця подій повідомив кореспондент "АиФ.иа". З будівлі намагаються вигнати активістів "Спільної справи", які нещодавно його зайняли.

Хто саме бере участь в протистоянні з іншого боку, поки не ясно. У приміщеннях йде стрілянина, літають гранати. Група людей, яка спробувала проникнути всередину, заявляє, що у них є депутатське розпорядження про звільнення будівлі. Хто саме видав це розпорядження, уточнити не вдалося, так як атакуючих почали поливати водою з балкона п'ятого поверху.

Пізніше вдалося з'ясувати, що у спробі штурму будівлі Мінагрополітики брали участь бійці так званої "Сотні Святослава". За їхніми словами, є домовленість про звільнення відомства взамін на звільнення групи заарештованих демонстрантів.

Зараз будівля Мінагрополітики відокремлена кордоном, у неї нікого не впускають. Вийти звідти можна, всередині є поранені. До них викликали медиків, на місці також присутній священик. За даними кореспондента "Аіф", активістів "Спільної справи" не повідомили про домовленості, яких дійшов комітет оборони Майдану і ВО "Свобода" з одного боку, і влада.

Зараз ви читаєте новину «У Мінагрополітики почалася стрілянина, літають гранати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути