вівторок, 28 січня 2014 16:26

У Маріуполі крадіїв автомобіля вирахували через забутий в салоні паспорт

У Маріуполі крадіїв автомобіля вирахували через забутий в салоні паспорт
Фото: ckyut.ru

В Маріуполі днями до райвідділку міліції звернулись одразу двоє чоловіків, які поскаржились на викрадення одного й того ж автомобіля. За словами співробітника прес-служби Маріупольської міліції Вікторії Гуц, 45-річний власник автомобіля знайшов свою "Волгу" на стоянці біля супермаркету через кілька годин після викрадення.

"Впізнав її, хоча крадії встигли її перефарбувати. Вона була синьою, а стала жовтою. Виявив, що це його машина, тільки завдяки тому, що звернув увагу на салон. Видно, там були якійсь деталі, які могли бути тільки у його машині. Дістав з кишені свої ключі — підійшли. Під'їхав "Волгою" до райвідділку міліції, пояснив ситуацію. У салоні правоохоронці виявили чужу куртку, де у внутрішній кишені лежав паспорт. Припустили, що куртку з паспортом крадій залишив у машині, бо зайшов у магазин ненадовго. Не встигли вони поїхати до супермаркету, як у міліції з'явились 20-річний та 21-річний молодики із заявою про викрадення їх автомобіля", - розповіла вона.

Виявилось, що паспорт належав одному з цих хлопців.

"Але ті з обуренням розказували, що їх транспортний засіб нагло викрали серед білого дня. Коли ж їм представили беззаперечні докази, зрозуміли, що їх викрили і зізнались у викраденні автомобіля. Сказали, що не думали, що перефарбований автомобіль упізнає власник. Тим більше, вони змінили номерні знаки", - сказала Вікторія Гуц.

У ході слідства молодики визнали себе винними у крадіжці ще 3-х автомобілів. Зловмисники розбирали їх на деталі та продавали.

"Волгу" вони вирішили залишити собі для власного користування. Це їх і підвело. Також вони взяли на себе 10 епізодів по викраденню майна з інших машин. Це завжди були ВАЗи, і забирали вони звідти техніку та цінні речі", - зазначила співробітник прес-служби.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі крадіїв автомобіля вирахували через забутий в салоні паспорт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути