субота, 03 травня 2014 09:36

У Краматорську розблокували 2 блокпости і звільнили телевишку - Аваков

У Краматорську розблокували 2 блокпости і звільнили телевишку - Аваков
Фото: zn.ua

Біля аеропорту Краматорська знищено два блокпости а також у прихильників федералізації відбита телевізійна вишка.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

"Знищено 2 блокпоста біля аеропорту Краматорська", - написав він.

"Вночі силами АТО в Краматорську відбита у терористів телевізійна вишка. Операцію проводили бійці Нацгвардії і ВС. Активна фаза операції продовжена на світанку. Не зупиняємось", - раніше зазначив Аваков.

У свою чергу сайт Kramatorsk.INFO в 8.50 повідомляє, що в Краматорську українські військові ведуть переговори з сепаратистами.

За інформацією сайту, який посилається на запис на міському форумі відвідувача "Леді Ві", близько блокпоста вгорі на вулиці Парковій, між АГК "Ветеран" і Трансгаз перебувають українські військові.

"... Приїхав БМД, вийшли малохольні "захисники", в кількості аж 20 осіб, військові з ними ведуть переговори... ввічливо, до речі ... а у відповідь - у вас американські літаки, ви нас хочете здати в рабство, . .. і іншу маячню... Приємно, коли з вікон люди кричать "СЛАВА БОГУ! НАРЕШТІ!" - Пише "Леді Ві".

У Краматорську, як пише Kramatorsk.INFO, другий день не ходить громадський транспорт. Автобуси і тролейбуси продовжують блокувати проїзд центральними вулицями міста. Закрито всі супермаркети. Хліб продають тільки на Критому і Староміському ринках. Дуже великі черги.

Також очевидці повідомляють, що вчора в районі блокпосту на в'їзді в Краматорськ з боку Слов'янська чулася стрілянина. Те ж саме відбувалося в районі селищ Ясна поляна і Софіївка. У ході перестрілки є поранені. Машини швидкої допомоги відвозили їх у хірургічне відділення лікарні № 1.

Зараз ви читаєте новину «У Краматорську розблокували 2 блокпости і звільнили телевишку - Аваков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути