четвер, 09 квітня 2015 12:16

У Костянтинівці злочинці під виглядом бійців ЗСУ грабували людей

У Костянтинівці злочинці під виглядом бійців ЗСУ грабували людей
Фото: REUTERS

Двом жителям Костянтинівського району Донецької області загрожує до 12 років позбавлення волі за скоєння розбійного нападу під виглядом українських силовиків.

Про це із посиланням на прес-службу костянтинівської міліції повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Як повідомили в міськуправлінні міліції, двоє чоловіків 1987 і 1989 років народження вночі прийшли в сусіднє село і увірвалися в будинок, де проживає жінка зі своїм сином.

"Один із зловмисників був одягнений у камуфляжну форму, а другий був у цивільному одязі з палицею в руках. Невідомі представилися працівниками силових структур України. Нападники завдали кілька ударів палицею господареві дому, звинувативши його нібито в "сепаратизмі" і зажадали від його матері велику суму грошей.

Перелякана господиня намагалася пояснити, що у неї таких грошей немає. Тоді псевдосиловики наполягли, щоб вона віддала все, що є. Бажаючи врятувати свого сина від подальшого побиття, жінка віддала останні 1000 гривень. Розбійники, забравши гроші, покинули будинок, а потерпілі відразу подзвонили в міліцію", - йдеться в повідомленні.

Через кілька годин співробітники оперативного блоку константинівської міліції затримали підозрюваних.

Зазначається, що один із фігурантів раніше був судимий за скоєння крадіжок та погрозу вбивством, інший в поле зору правоохоронців не потрапляв.

Наразі вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Крім того, затримані перевіряються на причетність до скоєння аналогічних кримінальних правопорушень в області.

Зараз ви читаєте новину «У Костянтинівці злочинці під виглядом бійців ЗСУ грабували людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути