четвер, 19 грудня 2013 16:52

У Кіровограді кіт врятував 20-річного господаря, але сам загинув

У Кіровограді кіт врятував 20-річного господаря, але сам загинув
Фото: times.cv.ua

19 грудня о 3.00 на вулиці Сєрова в Кіровограді в одному з приватних будинків сталася пожежа. В середині знаходився онук господарів 20-річний Ігор.

"Пожежа виникла через коротке замикання електромережі. Це трапилося внаслідок того, що в підвалі проводилися будівельно-монтажні роботи і якимось чином на проводку потрапила вода. Сталося займання та сильне задимлення. Горіли домашні речі. Онук міцно спав, а бабусі з дідусем не було вдома. За словами хлопця, його врятувало те, що голосно нявкав кіт і розбудив його. Ледве зрозумівши, що сталася пожежа, хлопець вийшов на терасу другого поверху та зателефонував у нашу службу", - розповів керівник прес-центру управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області Микола Леськів.

На місце події прибули рятувальники Державної пожежно-рятувальної частини №6.

"Хлопець сидів на другому поверсі на вікні тераси і світив ліхтариком. Через вхідні двері не зміг вийти, бо там все було в диму, горів поролон і пінопласт. Рятувальники піднялися до потерпілого по автодрабині та врятували від вогню. Після цього загасили займання. Здоров'ю врятованого нічого не загрожує, він відчув лише нервовий шок. А от його кіт, надихавшись чадного газу, не вижив", - додав Леськів.

Зараз ви читаєте новину «У Кіровограді кіт врятував 20-річного господаря, але сам загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути