понеділок, 09 грудня 2013 15:35

У Кіровограді банда молодиків нацькувала на чоловіка пітбуля

У Кіровограді банда молодиків нацькувала на чоловіка пітбуля
Фото: tsn.ua

Родичі 25-річного Віталія Попруженка з Кіровограда шукають свідків його побиття невідомими, які на свою жертву нацькували пітбуля. Чоловік з чисельними укусами лівої руки, ноги, забиття голови й ока, перелом плечового суглоба зі зміщенням, перебуває в лікарні. Це трапилося 5 грудня після 23.00, коли Віталій разом із другом 28-річним Денисом вийшли в магазин по солодощі для дружин.

"Син із другом йшли темним двором і раптом в почули: "Ей!". Денис повернувся і йому фігура із темноти б'є в обличчя кулаком. Потім підходять іще кілька осіб із чорним пітбулем. Денис із Віталієм кинулися навтьоки в сторону магазину, де є світло, щоб може хоч охоронці допомогли. За Денисом побіг один, а за сином - троє. Кричали: "Стой, с..ка, зарежу!". Віталій би від них втік, але його догнав і збив з ніг собака. Він гавкав і не давав сину піднятися. Ті троє почали його мовчки бити ногами, куди попало. В цей момент собака накинулася й почала кусати. Вирвала шматки м'яса вище й нижче коліна, на руках. Незважаючи на те, що син був у джинсах, драповому пальто і товстій кофті. Син їх питав: "Може, вам гроші треба?" й почав шукати в гаманці. В нього було близько 60 гривень", - розповіла мати Віталія 54-річна Надія Борисівна.

Невідомі стали спостерігати, як в цей момент пітбуль розправляється із своєю жертвою.

"Син стояв на колінах і простягнув їм гроші. Вони сказали: "Давай". В цей момент підбіг той, що не наздогнав Дениса і з усієї сили вдарив Віталія ногою в обличчя. Він впав, вони розімкнули щелепу собаки, яка не хотіла відпускати жертву і зникли. В цей момент підбіг Денис. Вони зайшли в магазин, купили вологі серветки, витирали кров, яка сочилася із ран. А вже з дому друзів поїхали в травмпункт. Я коли побачила сина, була шокована. В нього пухла щока закрила око, на лобі було чітко видно протектор від взуття, забинтовані рани кровили. В середу йому оперуватимуть плече, накладатимуть спеціальну пластину, яку ми замовили в Черкасах. Ми розшукуємо людей, які могли чути те, що відбувалося тієї ночі. Це трапилося в спальному районі проспекту "Правди". Неподалік магазину "Робочий одяг", поряд з яким є цілодобовий продуктовий. Може, хтось чув, бачив із вікна свого будинку чи ту компанію із пітбулем. Син запам'ятав, що на собаці був одягнений "строкач" із металевих шипів. А вік нападників десь від 16 до 18 років. Ми написали заяву в міліцію. Поки що ведеться розслідування. Злочинці мають бути покарані, бо від їхніх рук та озвірілої собаки можуть постраждати й інші", - зазначила Надія Попруженко.

Свідків цього злочину мати просить відгукнутися на її номер телефону: 050-656-55-55.

За словами прес-секретаря міліції Вікторії Бевзенко, за даним фактом відкрите кримінальне провадження за статтею "хуліганство".

Зараз ви читаєте новину «У Кіровограді банда молодиків нацькувала на чоловіка пітбуля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути