Ексклюзиви
субота, 13 квітня 2013 15:58

У київському зоопарку вовчиця відкрила клітку і напала на жінку

У київському зоопарку вовчиця відкрила клітку і напала на жінку
Фото: animaltop.ru

У Київському зоопарку 12 квітня, близько 16.00, вовчиця покусала співробітницю установи під час годування, повідомляється на сайті зоопарку в суботу.

У повідомленні наголошується, що під час годування співробітники, швидше за все, забули закрити навісний замок на перегінному вольєрі, чим і скористалася тварина.

"Вовчиця Стася скористалася людською необачністю, і, зумівши відкрити замок, напала на співробітницю Тетяну. Уникнути серйозних травм вдалося завдяки правильним та узгодженим діям і великому досвіду співробітниць відділу хижих тварин. Постраждалій надали першу допомогу і негайно викликали швидку допомогу", - йдеться в повідомленні .

Стан співробітниці зоопарку задовільний, вона швидко видужує. "Жінка вважає цю ситуацію випадковістю. Вона працює в зоопарку близько 20 років, нічого подібного з нею ніколи не траплялося", - підкреслює прес-служба зоопарку.

"Дружний колектив зоопарку прийшов на допомогу, зібрав кошти на лікування колеги і поїхав до лікарні, щоб морально підтримати співробітницю", - зазначає прес-служба.

Головний ветлікар зоопарку Інна Васильківська пояснює поведінку хижака тим, що вовчиця захищала свою територію, так як є ватажком зграї, крім того, у неї період гону.

Київський зоопарк проводить внутрішнє службове розслідування інциденту.

У Київському міськуправлінні охорони здоров'я повідомили, що постраждала госпіталізована в обласну лікарню.

Зараз ви читаєте новину «У київському зоопарку вовчиця відкрила клітку і напала на жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути