понеділок, 12 жовтня 2015 14:07

У Києві затримали наркоділків із героїном на 5 млн грн

Автор: mvs.gov.ua
 

Столичні правоохоронці перекрили міжнародний канал збуту важкого наркотику, якого у двох затриманих дилерів знайшли на суму 5 мільйонів грн.

Про це повідомляє прес-центр столичного УМВС.

"53-річний громадянин сусідньої держави разом із 31-річним мешканцем Миколаївської області великими партіями купували за кордоном важкий наркотик у вихідців зі східної країни. Перевозили заборонений товар у містечко на Миколаївщині, де його зберігали. Старший зі зловмисників – організатор бізнесу – підшукував оптових покупців у великих містах України. Дилери домовлялися про оборудку, таємно зустрічалися й реалізовували наркотик", - йдеться у повідомленні.

Автор: mvs.gov.ua
 

Як зазначається, перевізників затримали близько 21:30 біля столичного торгового центру. З їхнього автомобіля слідчо-оперативна група вилучила близько кілограма героїну. Утой же час у Миколаївській області під час обшуку помешкання підозрюваних працівники міліції виявили ще кілограм наркотику, 255 грамів речовини, схожої на кокаїн, та пістолет "Шмайстер".

За цінами "чорного" ринку загальна вартість виявлених наркотичних речовин становить близько 5 мільйонів гривень, зазначають у міліції.

Чоловіків затримано, їм обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою із внесенням застави – 413 400 та 482 300 гривень відповідно.

Зараз ви читаєте новину «У Києві затримали наркоділків із героїном на 5 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути