неділя, 19 квітня 2015 23:58

У Києві поруч з Верховною Радою жорстоко побили й обікрали чоловіка
2

У Києві в районі метро "Арсенальна" невідомі жорстоко побили чоловіка.

Про це в своєму Facebook повідомила дружина постраждалого Валентина Варава.

"Мій чоловік, мистецтвознавець, повертався з виставки. Він йшов по крайній доріжці Маріїнського парку, паралельно вулиці Грушевського до метро "Арсенальна". Підійшли двоє спортивних молодиків, запитали, котра година, і відразу почали бити, ймовірно, кастетом", - пише вона .

Чоловікові зачепили судину і почалася сильна кровотеча.

"Відтягли в сутінки вниз до Паркової алеї, обшукали, забрали все, що знайшли в кишенях і кинули напризволяще. Врятувало те, що він дуже не любить наворочені девайси і користується простенькою Nokia, тому телефоном знехтували. Видзвонив мене, я - на таксі, забрала, відразу в лікарню швидкої допомоги. По дорозі повідомила в міліцію. Відразу прийшла SMS про номер зареєстрованого звернення", - продовжила Валентина.

Вона уточнила, що в лікарні рентген не показав перелому, але коли обробляли і зашивали рану, лікар побачив кісткові уламки і порадив залишитися в лікарні.

"Чоловік категорично відмовився, як пояснив потім - боявся опинитися в палаті на шість чоловік, без нагляду, ще й на вихідні ніхто нікого не буде лікувати. Асистент наполегливо радив віддячити лікаря, тому що він повинен був людину з такою травмою переправити в "спецтравми" , а не шити сам. Весь цей час дзвонили з міліції, і я чотири рази чотирьом різним представникам переказувала ситуацію. На четвертий раз, коли запитали, де чоловік, я відповіла, що його в даний момент зашивають, мені сказали, щоб ми відразу з лікарні їхали в Печерський відділ міліції писати заяву", - розповідає про подію Варава.

"Далі лікар оформляв відмову від госпіталізації, відмовився видати на руки результат рентгена і закінчив словами: "Тепер дякуйте. І не словами". Завіса. Висновок 1: не ходіть ночами, навіть у центрі, біля ВР небезпечно - йде полювання. Висновок 2: міліція і лікарні не змінюються і ми, волонтери, живемо в якомусь паралельному світі. Ось на цьому рівні, рівні кишені для лікаря і "головняка" для міліції, суспільство не змінюється", - констатувала дружина потерпілого.

Зараз ви читаєте новину «У Києві поруч з Верховною Радою жорстоко побили й обікрали чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути