вівторок, 24 листопада 2015 05:21

У Києві п'яний водій на "Газелі" протаранив дві поліцейські машини

У Києві п'яний водій на "Газелі" протаранив дві поліцейські машини

У Солом'янському районі Києва п'яний водій на "Газелі", втікаючи від переслідування, розбив два автомобілі поліцейських, повідомляє dtp.kiev.ua.

Поліцейських викликали мешканці району, що звернули увагу на дивну поведінку водія "Газелі". Повідомляється, що він завдав ушкодження двом припаркованими автомобілями.

"Від прибулих на місце поліцейських, водій спробував втекти. Поліцейські почали його переслідувати. В ході погоні, водій мчав зі швидкістю 100 км/год і більше, створюючи аварійні ситуації і кілька разів ледь не збивши пішоходів", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, переслідування п'яного водія тривало 15 хвилин по всьому Солом'янському районі. Довелось підкріпляти підмогу. Щоб зупинити порушника, перекрили дорогу.

Побачивши патрульні автомобілі перед собою, водій, не загальмувавши пішов на удар, врізавшись у дві поліцейські машини. Після затримання він сказав поліцейським, що в його автомобілі не працювали гальма.

Водій був п'яний, підтвердили в Нацполіції, зазначивши, що йому загрожує позбавлення водійських прав. Під час інциденту ніхто з людей не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «У Києві п'яний водій на "Газелі" протаранив дві поліцейські машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути