четвер, 30 серпня 2012 12:03

У Києві за загадкових обставин загинув організатор проплачених мітингів
5

Руслан підтримував і Тігіпка
Фото: Фото: censor.net.ua
"Пора" також отримала підтримку
Ющенку Багмут допоміг "зібрати прихильників"
"Регіоналам" теж треба масовка
Багмут допомагав і екологам

28 серпня в Києві загинув відомий організатор мітингів Руслан Багмут. Про смерть пана Багмута повідомив його помічник Дмитро Шевченко на сторінці загиблого в соціальній мережі.

"Хлопці, з сьогоднішнього дня нашого керівника, Руслана Багмута, не стало в живих. Всі, хто був з ним знайомий пам'ятають його, як чесну, гарну людину, "добряка", "душу компанії", і просто готового безкорисливо допомогти кожному... ", - написав пан Шевченко, повідомляє НБН.

Координатор громадянської кампанії "Форум порятунку Києва" Віталій Черняховський коментуючи дане повідомлення написав, що Руслана Багмута невідомі викинули з 16 поверху житлового будинку об 11:30.

Подія за даними пана Черняховського сталася по вул. Оноре де Бальзака, 81/1.

Разом з тим, як повідомили Gazeta.ua у прес-службі МВС у місті Києві, зараз справа проходить, як нещасний випадок.

У Мережі неодноразово писалося, що покійний був відомим координатором проведення проплачених мітингів і масовок, як на боці опозиції, так і на боці влади.

"Волонтерів" набирав через свою сторінку в соціальній мережі і створеної спеціально для вербування групі "Робота: Вибори 2012, мітинги / масовки, заробіток", яка нараховувала понад 10 з половиною тисяч учасників", - пише в своєму блозі користувач sadxaka.

Відзначається, що у загиблого часто виникали фінансові питання, пов'язані з його професійною діяльністю.

Одним з таких замовників був народний депутат (Партія регіонів) Олег Калашников, який замовив мітинг у день суду над екс-прем'єр-міністром Юлією Тимошенко. Про це заявляв сам пан Багмут в ефірі одного з телеканалів.

"Я хотів розповісти, що Партія регіонів кидає людей на гроші. Два дні тому нам замовив мітинг депутат від Партії регіонів Олег Калашников. Сказав, що потрібно прийти в суд, тому що буде суд над Юлією Тимошенко. І потрібно прийти. Група підтримки від Партії регіонів. Пообіцяв 100 грн за день. Ми зібрали велику кількість людей. Тільки від мене 280. Всіх було приблизно 2 тис. осіб. Ми простояли весь день. Грошей нікому не заплатили", - розповів він.

Зараз ви читаєте новину «У Києві за загадкових обставин загинув організатор проплачених мітингів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути