середа, 01 лютого 2012 16:48

У Києві зловили наркоторговців з опієм на 9,6 мільйонів гривень

У Києві зловили наркоторговців з опієм на 9,6 мільйонів гривень

Працівниками відділу БНОН Голосіївського РУ був зупинений автомобіль Ford Mondeo, в якому знаходилися два мешканці Тернопільської області. Під час огляду авто було виявлено та вилучено 10 літрів концентрату екстракційного опію. Крім того, у одного з чоловіків правоохоронці знайшли при собі ще 2 літри цього ж наркотичного засобу. Загальна вартість вилучених наркотичних засобів на "чорному ринку" становить понад 9,6 млн. грн.

В ході перевірки правоохоронці встановили, що наркосировину торговці подібним чином завозили в Київ неодноразово. Також вони налагодили збут в інших великих містах України. Їздили тільки вдвох, дорогою ні з ким не спілкувалися, а весь товар призначався для людей ромської національності. Сам "товар" вони брали в прикордонній зоні.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ст.307 КК України "Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів", повідомила помічник начальника Голосіївського РУ по зв'язках з громадськістю Юлія Мусташ.

Зараз ви читаєте новину «У Києві зловили наркоторговців з опієм на 9,6 мільйонів гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути