середа, 20 серпня 2014 12:29

У Києві кавказці на "Лексусі" побили пораненого бійця АТО

У Києві кавказці на "Лексусі" побили пораненого бійця АТО

У Києві біля військового госпіталя стався інцидент: пасажири іномарки, яка не пропустила пішоходів на зебрі, напали на пораненого бійця антитерористичної операції і його літнього батька.

Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написала мешканка Києва Юлія Савченко.

"На перехресті Лесі Українки та провулку Щорса, біля військового госпіталя, на пішохідному переході на зелене світло світлофора для пішоходів йшли літня пара і з ними їхній поранений син з АТО. Раптом несподівано на червоний для машин, прямо у них "перед носом", на зебру виїхав джип "Лексус LX 470 чорного кольору, держномер 444-22КА, і мало не проїхав їм по ногах, - повідомила Савченко. - Хлопець долонею стукнув їм по задньому склу. Після чого з машини вийшло три звіра (кавказці) і почали просто бити цього хлопця в бинтах і його батька".

За словами киянки, вся ситуація тривала не більше хвилини, і, на жаль, ніхто не встиг навіть заступитися за літню пару з сином. "Хлопцям розбили обличчя дуже не слабо. Не розумію, як можуть в такий тяжкий час для нас і для нашої країни, просто так безкарно бити наших героїв? Невже "звірина" себе так вільно почуває, і ніхто їх не покарає?" - обурюється Савченко.

Зазначимо, власник автомобіля Lexus, котрий небезпідставно підозрюється у безпосередній участі у побитті пораненого бійця сил АТО в Києві, вже встановлений працівниками столичного управління внутрішніх справ. За словами Антона Геращенка, радника міністра внутрішніх справ, наразі проводиться розслідування цього інциденту, а також йде пошук свідків цієї пригоди.

Зараз ви читаєте новину «У Києві кавказці на "Лексусі" побили пораненого бійця АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути