четвер, 27 грудня 2012 05:56

В Іспанії у наркоторговців вилучили 11 тон гашишу

В Іспанії у наркоторговців вилучили 11 тон гашишу
Фото: goodvin.info

У середу, 26 грудня, іспанська поліція оголосила про арешт 35 наркоторговців і вилучення у них 11 тон гашишу і 150 тисяч євро. Про це повідомляє агентство France Presse.

У заяві поліції про затриманих говориться: "Мережа контролювала весь процес постачання наркотиків: від виробництва до упаковки, транспортування і розповсюдження на території Іспанії, Франції, Бельгії, Великобританії та Нідерландів".

Склади наркоторговців знаходилися в центральній провінції країни Толедо. Крім наркотиків і грошей, поліція конфіскувала у зловмисників 14 транспортних засобів і 109 стільникових телефонів.

Відзначається, що останнім часом в Іспанію часто ввозять великі партії наркотиків для їх розповсюдження в Європі. З Латинської Америки в країну везуть переважно кокаїн, а з Північної Африки - гашиш. Незважаючи на часте затримання поліцейськими великих партій наркотиків, наркотрафік настільки великий, що конфіскувати вдається лише 10-20%.

Зараз ви читаєте новину «В Іспанії у наркоторговців вилучили 11 тон гашишу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути