четвер, 12 березня 2015 21:15

В Іллічівську затримали двох підозрюваних у скоєнні терактів в Одесі - СБУ
1

Фото: прес-центр СБУ

В Іллічівську Одеської області затримано двох підозрюваних у скоєнні терористичних актів в Одесі, у тому числі вибуху, що стався минулої ночі в бізнес-центрі "Адміральський". Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"Глава СБУ доповів президенту України, що сьогодні в м.Іллічівськ Одеської області в результаті реалізації плану з ліквідації терористичних організацій Службою безпеки, МВС і прокуратурою затримано двох осіб, підозрюваних у скоєнні терористичних актів у м Одеса, в тому числі вибуху, який стався в ніч на 12 березня в бізнес-центрі "Адміральський", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-центру, правоохоронці затримали зловмисників, у яких вилучили саморобний вибуховий пристрій (в еквіваленті 3 кг тротилу). Цю вибухівку вони планували використовувати для наступного теракту.

"Затримуються інші спільники, тривають оперативно-слідчі дії в рамках кримінального провадження за ч. 2 ст. 258-4 Кримінального кодексу України", - зазначили в СБУ.

Як повідомлялося, в ніч на четвер близько 00.40 стався вибух у бізнес-центрі "Адміральський", розташованому за однойменним проспекту в Одесі. Невідомі привели в дію вибуховий пристрій, встановлений біля вхідних дверей орендованого офісу організації політичної партії "Об'єднання "Самопоміч". Жертв і постраждалих немає.

Міліція кваліфікує цей вибух як терористичний акт.

Зараз ви читаєте новину «В Іллічівську затримали двох підозрюваних у скоєнні терактів в Одесі - СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути