пʼятниця, 20 червня 2014 11:36

В Іллічівську в кафе біля моря вибухнули 2 балони з газом
5

Фото: mns.gov.ua

20 червня о 04:18 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в кафе сезонного типу по вул. Пляжній у м. Іллічівськ. Під час гасіння вибухнули 2 газові балони, повідомляє прес-служба ДержНС.

За 6 хвилин після отримання виклику вогнеборці прибули на місце події та приступили до гасіння полум'я, яке вже перекинулося на очеретяний дах кафе.

Як з'ясувалося, працівники закладу, виявивши пожежу, в першу чергу, почали рятувати майно, а вже потім зателефонували за номером 101. Затримка виклику призвела до того, що на час приїзду рятувальників пожежа стала масштабною.

На пожежі були задіяні 6 одиниць пожежної техніки, з яких 2 одиниці прибули на допомогу з м. Одеси та один пожежний автомобіль – з Іллічівського порту.

Під час гасіння вибухнули 2 газові балони, ще 5 балонів, з ризиком для життя, вогнеборці винесли з приміщення.

О 06:30 горіння вдалося повністю приборкати. Загиблих та постраждалих унаслідок події немає. Загальна площа загоряння становила приблизно 350 кв. м.

"Складність пожежі полягала в тому, що кафе розташоване безпосередньо на березі моря, і через сильні пориви вітру вогонь дуже швидко розповсюджувався по покриттю даху, яке до того ж було зроблене з очерету. Вдалося не допустити розповсюдження вогню на поруч розташовану будівлю нічного клубу", – сказав Володимир Судак, старший помічник начальника чергової зміни оперативно-координаційного центу ГУ ДСНС України в Одеській області.

Причина загоряння наразі встановлюється.

Зараз ви читаєте новину «В Іллічівську в кафе біля моря вибухнули 2 балони з газом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути