понеділок, 18 серпня 2014 11:32

У Харкові перехожі самотужки скрутили прихильника Росії з автоматом
3

В одному з районів Харкова посеред вулиці між таксистами і клієнтами сталася сварка, яка закінчилася стріляниною. Озброєного автоматом хулігана знешкодили прості перехожі.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив регіональний кореспондент "Надзвичайних Новин" Слава Мавричев, передає Sled.net.ua.

За словами очевидців, на Салтівці клієнти посварилися з таксистами, почали бити машину, після чого просто зникли в невідомому напрямку. Згодом обурені таксисти вирахували чоловіків вже на Нових будинках. "Зав'язалася нова суперечка. Дочка одного з бешкетників винесла татові автомат. "Калаш" або "Сайга". Тато почав безладно стріляти. Місцеві мужики накинулися кагалом. Хуліганів затримали, передали міліції", - написав журналіст.

Очевидці подій відзначають, що чули не менше десяти пострілів, а одна з куль влучила у вікно припаркованого неподалік авто. Постраждалих, за попередньою інформацією, немає, а всі учасники конфлікту були доставлені в райвідділ. "Я стояв поруч, коли скручували одного з бешкетників. Швидше за все він був п'яний. Ніс якусь нісенітницю про те, що Росія прийде і всіх покарає", - додав Мавричев.

Користувачі соцмереж, де активно обговорюється новина, відзначають, що чекати Росії хулігана доведеться тепер в СІЗО.

 

Зараз ви читаєте новину «У Харкові перехожі самотужки скрутили прихильника Росії з автоматом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути