понеділок, 08 вересня 2014 10:38

У Харкові з гранатомета обстріляли військкомат

У Харкові з гранатомета обстріляли військкомат

У Харкові невідомі обстріляли з гранатомета будинок, у якому розташовані Орджонікідзевський і Фрунзенський райвійськкомати міста.

Як повідомили в харківському Регіональному медіа-центрі Міністерства оборони України, інцидент стався сьогодні, 8 вересня, близько 4:00, пише УНІАН.

Зловмисники обстріляли фасадну частину будівлі військкомату по вулиці Соколова, 7.

У медіа-центрі відзначили, що обстріл вівся з дальньої дистанції, тому камери спостереження не зафіксували особу стрільця і кількість зловмисників.

За результатами попереднього розслідування, стріляли з РПГ-18 "Муха". Снаряд потрапив між першим і другим поверхом будівлі. В результаті обстрілу в будівлі розбиті вікна, у приміщеннях посипалася штукатурка. Ніхто з військових і цивільних працівників не постраждав. Зараз на місці події працюють співробітники військової прокуратури, військової служби правопорядку, міліція.

У медіа-центрі підкреслили, що це вже другий напад на цей військкомат. 7 березня невідомі намагалися проникнути в приміщення на першому поверсі, однак решітки завадили їм це зробити. Тоді зловмисники розбили вікна військкомату і підпалили покришки перед будівлею.

З березня в Харківській області відбулося вже 5 нападів на військові комісаріати: два напади на будівлю Орджонікідзевського та Фрунзенського РВК, нападу на Чугуївський РВК, обласний військкомат та збірний пункт обласного РВК.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові з гранатомета обстріляли військкомат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути