вівторок, 19 листопада 2013 14:22

У Харкові "Беркут" розбороняв бійку між сотнею студентів

У Харкові "Беркут" розбороняв бійку між сотнею студентів
Фото: vgorode

18 листопада близько 22.25 до чергової частини Орджонікідзевського РВ міста Харкова надійшло повідомлення про те, що на бульварі Івана Каркача відбувається бійка між молодими чоловіками, повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Харківській області.

На місце події булі направлені працівники слідчо-оперативної групи, наряди патрульної служби, ДАІ та спецпідрозділу міліції "Беркут".

Правоохоронцями було встановлено, що між двома студентами та невідомими особами стався конфлікт, який згодом перейшов у сутичку. Один із мешканців студентського гуртожитку покликав на допомогу своїх товаришів.

В результаті на вулиці поблизу гуртожитку зібралося близько 100 осіб.

Міліції вдалося швидко локалізувати ситуацію. З учасниками зібрання провели профілактичну бесіду. Юнаки спокійно розійшлися у своїх справах. Одному студенту була надана медична допомога.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Наразі правоохоронці проводять усі необхідні процесуальні заходи.

 

Зараз ви читаєте новину «У Харкові "Беркут" розбороняв бійку між сотнею студентів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути