субота, 24 травня 2014 14:35

У Греції стався землетрус з магнітудою 6,9, який відчули у Болгарії

У Греції стався землетрус з магнітудою 6,9, який відчули у Болгарії
Фото: zaholovok.com.ua

Сьогодні, 24 травня, в Греції стався сильний землетрус, який відчули в Софії та інших регіонах Болгарії. Про це повідомляє "Укрінформ".

"Землетрус стався в Егейському морі на південний схід від грецьких острів Тасос і Самотраки, розташованих за 310 кілометрів на південь від Софії. Коливання грунту з магнітудою 6,9 тривали понад 10 секунд", - повідомив Національний інститут з геофізики, геодезії та географії при Болгарській академії наук.

У Болгарії землетрус мав магнітуду від 5,6 до 5,8. Відразу після землетрусу болгарські сейсмологи закликали населення до спокою і запевнили, що повторних поштовхів на території країни не очікується.

Повідомляється, що у Греції в подальші кілька хвилин сталися повторні поштовхи, які досягали магнітуди 5,0, але їх не відчували у сусідній Болгарії.

Поки що інформації про руйнування і потерпілих під час землетрусу в Греції та Болгарії немає. Служба "Цивільного захисту населення" Болгарії продовжує збір інформації про можливі руйнування по країні.

Зараз ви читаєте новину «У Греції стався землетрус з магнітудою 6,9, який відчули у Болгарії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути